4. nap - BIZALOM
2018. december 09. írta: Mentál Terasz

4. nap - BIZALOM

BIZALOM - Életünk kártyavára. Ahogy az önbizalmunk, úgy a másokba vetett bizalmunk felépítése sem egyszerű feladat és pillanatok alatt lerombolható. Most természetesen az erősítése a célunk, így arra kérlek, lépj ki kicsit a komfortzónádból és tégy valami tőled szokatlan dolgot. Erősíteni fogja az önbizalmad, hogy ezt is meg tudod csinálni. Vagy egyszerűen csak vedd sorra a jó tulajdonságaidat, erősségeidet, hiszen nem csak másban, magunkban is látnunk kell a jót. Figyeld meg milyen hatással lesz rád a lista a pozitív oldaladról.

Netán van egy célod, ami eddig csak a levegőben lógott? Tűzz ki hozzá egy dátumot és kezdd el megvalósítani, most - akár részcél időpontot is megadhatsz, a lényeg, hogy tartsd magad hozzá.
No, de ugye nem csak magunkkal foglalkozunk. Gondold végig, kinek lehet most a legnagyobb szüksége arra, hogy bízzanak benne és támogassák..és legyél Te, aki ezt megteszi.

Más öleted van, hogyan teljesítsd a mai kihívást? Valósítsd meg azt és oszd meg velünk! Sok sikert! 

A bejegyzés trackback címe:

https://themeetime.blog.hu/api/trackback/id/tr9714467220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása