Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Barátság extrákkal – álomból átok
2020. április 28. írta: Mentál Terasz

Barátság extrákkal – álomból átok

Amikor 2011-ben megjelent a Barátság extrákkal című film, még senki sem gondolta, hogy ekkora hatása lesz a kapcsolatokra. És nem épp a pozitív irányba eltolva azokat.. De hogyan lehet egy film egyszer csak a férfiak elsőszámú iránytűje a nőkkel való ismerkedés során?

fingers-on-melon-3773665.jpg

Hát így. No de kezdjük az elején. Már nem emlékszem mikor láttam először ezt a filmet, csak azt tudom, hogy sokáig az egyik kedvencem volt. Hiszen eredeti a sztori, a szereplők is jó munkát végeztek és még elgondolkodtató gondolatok is fel-felbukkannak benne a humor mellett. Ezáltal pedig újra és újra megnézi az ember lánya, valami újat mindig felfedezve benne és nyugtázva a tényt, hogy igen lehet így is. Persze, lehetne..csak a valóság az, hogy a pasik valahogy nem jutottak el a film végéig, hanem csupán az első harmadáig, feléig kb. Ezáltal pedig annyi maradt meg nekik a történetből, hogy lehet szexelni kötöttségek nélkül és ehhez nem kell más, csak megegyezni egy csajjal, hogy akkor ez most itt csak ennyiről szól. Legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják.

Egy szóval sem mondom, hogy a nők jobbak vagy esetleg kevésbé lennének hibásak abban, hogy most itt tartunk, dehogy. Ugyanis nem egy férfitól hallottam már, hogy gyakorlatilag elege van abból, amit például a netes társkeresőkön a nők művelnek és a kedvük is elmegy az ismerkedéstől (erről majd egy másik cikkben). Lesújtó, az a helyzet.

Viszont, ami bármelyik oldalt is nézzük tény, hogy azok, akik ezt a bizonyos barátság extrákkal megnevezésű viszonyt keresik – merthogy ez akárhogy is szépítjük nem nevezhető kapcsolatnak –, azok nagy valószínűséggel vagy az egyéjszakás kaland lehetőségét kívánják ily módon szebb köntösbe öltöztetni, vagy egyszerűen félnek az elköteleződéstől és az esetleges nehézségektől, amik egy igazi kapcsolattal együtt járnak.

Hiszen mik is a fenn említett viszony jellemzői? Jó hangulat, elégedettség, szex, a magány érzetének pillanatnyi elmulasztása, az időszakosan feléledő hiány csökkentése azzal kapcsolatban, hogy valaki ott legyen az illető mellett, egy-egy közös étkezés, majd miután elég volt már a társaságból, annak a lehetősége, hogy mindenféle sértődést, kiborulást elkerülve nyugodt szívvel azt lehessen mondani: légyszi menj haza vagy majd hívlak!

A hátrányok pedig? Sokak szemében biztosan nincsenek, hiszen ez a „tökéletes kapcsolat”! Hah, hát hogyne! Miközben egyre másra lesznek még magányosabbak az emberek, keresik a pótlékokat, menekülnek saját maguk és a felelősségvállalás elől. Ha nem így lenne, akkor ezekből a közösen eltöltött időkből rövid időn belül kialakulna egy igazi kapcsolat (és lehetne erről hallani minden második embertől szinte, aki belement), mert mindkét fél rájönne arra, hogy valójában nem csak a szex jó együtt, hanem ez az egész, az együtt töltött idő, az az érzés, amit a másik jelenléte kivált és igen, még azok a pillanatok is, amikor nyűgösebb a mellettünk lévő személy.

De nem, itt semmi ilyesmiről nincs szó, csak és kizárólag a szexről és ezeknek a találkozásoknak az előnyeiről. Itt nincs barátság, max érdek. Persze, lehet így is, és az is bizonyított, hogy ha megjelenik az az egy az ember életében, akkor szinte mindegy, hogyan kezdődik az egész, de amíg ennyien ezt az extrázást tartják a fixa ideálnak, addig inkább lesznek magányos és sérült felek, mintsem igazán rendben lévő egészek. Be nem vallott félelmekkel – még saját maguknak sem.

 

További tartalmakért csatlakozz Te is a TheMeetime Facebook és a TheMeetime Instagram oldalamhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://themeetime.blog.hu/api/trackback/id/tr2615646088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása