10. nap - KITARTÁS
2018. december 13. írta: Mentál Terasz

10. nap - KITARTÁS

KITARTÁS - Elindulni könnyű, kitartani a célunk mellett az, ami igazán nehéz - mondják. Sok igazság van benne, bár én azt mondom, az első lépést megtenni legalább olyan nehéz sokszor, ha nem nehezebb.
Bízva abban, hogy mostanra Te is elindultál az utadon, arra kérlek még, ha nehéznek is érzed a jelenlegi helyzeted, tarts ki amellett, amiben hiszel! Ha pedig még az első lépés előtt állsz, akkor is csináld meg a következő feladatot, hogy lásd, menni fog az a bizonyos nagyobb lépés is.
A gyakorlat egyszerű - planking. Próbáld ki, hogy te meddig bírod. Mikor adnád fel először és utána még mennyi ideig tud megerősíteni a kitartásod, az ha igazán hiszel benne, hogy meg tudod csinálni. Elindítod a stoppert és az első határnál, amikor érzed, hogy kezdesz fáradni, told ki az időt 10 másodperccel, majd ha az is letelt újabb 10-zel és így tovább. Meg fogsz lepődni mennyivel tovább fogod bírni, ha átveszi az agyad és az akaratod az irányítást. És ez minden területen így van.
Neked mennyivel lett több a plank időd? Ne feledd, a kis lépés is lépés! Csak ne add fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://themeetime.blog.hu/api/trackback/id/tr1914476964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása